Zorg voor een stralende lach dankzij een gecertificeerde tandarts

Er zijn ontzettend veel tandartsen te vinden in Nederland. Maar bij welke tandarts moet je nu terecht voor die prachtige stralende lach? En dan niet alleen prachtig verzorgde tanden, maar ook een lach vanwege de fijne en goede service. Bij tandartspraktijk Gouda helpen ze je graag aan een juiste tandarts waar je altijd met een prachtige glimlach wegloopt.

Wat is een gecertificeerde tandarts

Tandartsen die een ISO-certificaat hebben behaald zijn internationaal gecertificeerd. Dit houdt in dat deze tandartsen de boel intern op orde hebben. Daarnaast betekent een ISO-certificaat dat de klant voor de tandarts centraal staat. En ten derde betekent een ISO-certificaat dat de betreffende tandarts voortdurend en systematisch bezig is met het verbeteren van de praktijk en de zorg voor de cliënten. 

Alternatieven

Als een tandarts niet gecertificeerd is, dan is er niemand die de kwaliteit van de tandarts heeft gecontroleerd. Dat hoeft niet per se te betekenen dat je bij deze tandarts met meer gaatjes naar buiten loopt dan dat je binnen kwam. Maar bij een gecertificeerde tandarts heb je wel de garantie dat er een expert langs is geweest om deze specifieke tandarts te beoordelen op kwaliteit en klantvriendelijkheid. Je neemt dus een boel risico weg door direct voor een gecertificeerde tandarts te kiezen. Als je dan toch naar een tandarts moet, zorg dan dat die praktijk het goed doet. En om dat te weten zoek je naar het ISO-certificaat. 

Verzekering

Kosten bij de tandarts kunnen hoog oplopen en een goede verzekering is dus van groot belang. Vaak kun je heel gemakkelijk controleren op de website van je verzekering welke tandartsen zijn aangesloten bij jouw verzekeringsmaatschappij. Als een tandarts niet gecertificeerd is dan is de kans klein dat je verzekering deze tandarts zal vergoeden. Ook voor de verzekering is het dus van belang om een gecertificeerde tandarts uit te zoeken. Voor jou meer zekerheid en vertrouwen en ook voor je verzekeringsmaatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *