Tijdens de quarantaine stoppen met blowen

Er zijn nu veel dingen die zijn veranderd in ons dagelijkse leven, niet voor iedereen evenveel qua verandering maar alsnog veel dingen die anders zijn. Het is dan ook op dit moment een goed moment om moeilijk doorbreekbare patronen te proberen te veranderen. Het is geen slim idee om een verslaving bijvoorbeeld als je verslaafd aan blowen bent, zelf te proberen te doorbreken omdat er ontwenningsverschijnselen soms bij kunnen komen. Wel is het slim om te werken aan verbetering zoals minderen en het herkennen van de verslaving.

Blowen

Nu ook met de waarschuwing om zoveel mogelijk binnen te blijven is het niet goed om voor drugs naar buiten te gaan. Het is dus dan ook verantwoordelijk naar de samenleving om te stoppen met blowen of minstens te minderen.

Harddrugs

Het drugs gebruik komt vaak gepaard met sociale interacties en dus is het ook goed om het gebruik van drugs nu te voorkomen zodat er geen normalisering is van het gebruik. Hier komt ook het feit bij dat mensen jouw drugs moeten brengen, maken en alle andere onderdelen in de drugswereld. Wat ook negatieve effecten kan hebben in de ontwikkeling van het virus.

Het stoppen

Om uiteindelijk te stoppen is een erg lastige taak en vaak ook iets wat niet in één keer gaat, het stoppen met blowen bijvoorbeeld komen veel dingen bij kijken. Vraag eventueel hulp bij vrienden en eventueel familie zodat je de beste resultaten kan behalen. Het is niet zomaar iets en als jij het niet aan kan is het niet erg om professionele hulp te vragen.