Sanita klompen, hygiënisch, ergonomisch én lekker modieus!

Waarom zijn Sanita klompen zo geschikt voor medisch personeel?

Sanita klompen zijn om twee redenen zeer geschikt voor medisch personeel. De eerste reden is dat ze ontzettend comfortabel zitten door de ergonomische pasvorm. Ze maken je werkdag letterlijk prettiger, omdat je minder last krijgt van knie-, heup- en rugklachten. Daarnaast zijn de klompen goed te reinigen, wat natuurlijk erg belangrijk is in een medische omgeving zoals een ziekenhuis of (tandarts)praktijk. 

sanita klompen

Ergonomische pasvorm en dempende zool

De klompen zijn ontwikkeld voor medisch personeel dat over het algemeen veel moet staan en lopen. Met normale schoenen krijg je dan al gauw last van gezwollen benen, een pijnlijke rug of zere knieën. De ergonomische pasvorm van Sanita klompen vormen zich naar je voeten en zijn zo gemaakt dat ze je goed ondersteunen, maar tegelijkertijd de schokken van het lopen dempen. De zolen zijn flexibel maar stevig, waardoor je optimaal ondersteund wordt. Dit verbetert je houding en voorkomt klachten. Ook zijn zowel de binnen- als de buitenzool voorzien van een antisliplaagje. Hierdoor zul je niet uit je klomp schieten tijdens het lopen én niet uitglijden op gladde vloeren. 

Een vrolijke noot onder een witte jas

Er wordt in ziekenhuizen veel gebruik gemaakt van witte jassen, waarmee een hoge mate van hygiëne wordt beoogd. Hoe je je als medisch medewerker kleedt kun je meestal niet zelf kiezen. Je bent gebonden aan het ziekenhuistenue en je hebt geen vrijheid om je eigen smaak en stijl tot uiting te brengen op de werkvloer. Maar hóe leuk is het dan, dat je met Sanita klompen toch wat kleur én stijl kunt toevoegen? De medische klompen van Sanita zijn er in talloze kleuren, motiefjes en in verschillende uitvoeringen zoals leer en plastic. Je kunt je medische outfit dus flink opleuken met een paar gezellige klompen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *