Recensie: Grande Lash

Dit artikel geeft een recensie over een serum dat Grande Lash heet. Dit serum is een wimpergroeimiddel dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Het belooft binnen 30 dagen langere, vollere en dikkere wimpers te laten groeien door het serum dagelijks te gebruiken. Ik heb dit serum aangeschaft via de website van Wimperserum.

Bovendien stimuleert het de hergroei van de wimpers na eventuele chemische wimperverstevigingen zoals extensions ofpermanenten.

Ingrediënten

Het serum bevat een unieke mix van ingrediënten zoals emoe olie die rijk is aan omega 3, 6 en 9 om de wimpergroei te helpen stimuleren en conditioneren. Bovendien bevat het ook biotine, panthenol-Vitamine B5, matrical glycosaminoglycanen die allemaal geweldige voedingsstoffen voor de wimpers zijn. Grande Lash is geschikt voor wie voller uitziende wimpers wil en voor wie wimpers heeft verloren.

Het serum moet elke avond voor het slapengaan aangebracht worden, beginnend bij de wortels en werk de lengte van de wimpers uit op een gewassen en volledig droge huid. Dit serum kan van make-up producten afslijten of door water weggespoeld worden, dus het is belangrijkom het voor het slapen gaan aan te brengen.

Grande Lash is geschikt voor wie voller uitziende wimpers wil en voor wie wimpers verloren heeft.

Een maand verder

Nu ik een maand verder ben zie ik al gelijk het verschil. Ik ben tevreden met hoe het product gezet wordt voor het slapen. In het begin kreeg ik behoorlijk jeuk, maar een paar dagen ermee geëxperimenteerd te hebben, zie ik wel het voordeel hiervan en ik kan zonder problemen het serum aanbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *