Ga voor een comfortabel hoortoestel

onzichtbaar hoorapparaat

Comfort is wel het sleutelwoord wanneer je een hoortoestel nodig hebt, het is niet fijn als iedereen direct ziet dat je iets aan je gehoor mankeert. Tegenwoordig is dat ook niet meer nodig, bij Phonak.com zijn er voldoende technische oplossingen waarbij je niets ziet. Vandaag de dag is een onzichtbaar hoorapparaat normaal, net zo horen als iemand die geen beperking heeft met zijn gehoor. Het maakt niet uit waar je bent, met hoeveel mensen je bent of hoe gehorig de ruimte ook is.

Gewenste volume

Verschillende stijlen en soorten

Een hoortoestel is niet langer meer een opvallend apparaat wat achter je oor zit, iedereen kon vroeger direct zien wanneer je niet voldoende kon horen. Tegenwoordig zijn de apparaten zeer subtiel, voorzien van zeer moderne technologie om altijd en overal perfect te kunnen horen. Een onzichtbaar hoorapparaat met verbluffende technische snufjes is allang niet vreemd meer Phonak.com, en nog steeds gaat de techniek iedere keer weer vooruit. Wat voor gehoorverlies je ook hebt, er is altijd wel een passende oplossing voor te vinden.

Comfortabel

Met bluetooth een telefoongesprek voeren

Ook op het gebied van hoortoestellen kun je niet meer om de moderne technologie heen, via Bluetooth kun je telefoongesprekken of muziek streamen naar je hoortoestel. Niemand had dit jaren geleden voor mogelijk gehouden, met een onzichtbaar hoorapparaat houd je het dus discreet. Voordeel is ook dat je het toestel nooit uit hoeft te doen, zelfs niet voor het douchen. Sporten kan er ook eenvoudig mee, het toestel is zo ontwikkeld dat er geen enkele hinder te ondervinden is tijdens actief sporten.