Ga een anoniem gesprek aan met een online psycholoog

Een afspraak maken bij een psycholoog is voor veel mensen iets waar ze liever niet aan beginnen. Ze hebben vaak het idee dat dit zwakte toont en hebben het gevoel dat ze enkel mensen tot last zijn met hun problemen. Uiteraard is niks minder waar. Het is belangrijk om, als je met een probleem zit of je in een onprettige situatie bevind, hierover te praten met iemand. Familie en vrienden is iets wat mensen vaak ook niet durven. Uiteindelijk proberen ze het alleen op te lossen en dit leidt vaak tot enkel nog meer problemen. Een anoniem consult is iets waar hier een uitkomst in kan bieden.

Online therapie is volledig anoniem

Online therapie is een steeds populairder wordend middel en steeds meer mensen maken er dan ook gebruik van. Maar wat is het precies? We vertellen je er graag meer over. Een online therapie van E-Consulenza is een nieuw concept: volledig anoniem en vanuit het comfort van je eigen huis. Door middel van een intakeformulier worden enkele vragen aan je gesteld om een goed beeld van jou te krijgen. Vervolgens kan je in alle detail jouw probleem of situatie uitleggen. Dit gebeurt volledig anoniem.

Persoonlijk advies op maat is het enige wat werkt

Een psycholoog gaat vervolgens zijn of haar blik hier op werpen en een persoonlijk advies op maat voor jou samenstellen. Er is logischerwijs namelijk niet één oplossing die werkt voor iedereen. Elke situatie en elk probleem vraagt om een andere aanpak. Door jouw situatie, anoniem, zo gedetailleerd mogelijk uit te leggen kan een online psycholoog jou van een persoonlijk advies op maat voorzien.

Dit kan bijvoorbeeld een doorverwijzing zijn om een wel een psycholoog te bezoeken. Maar het kan ook zo zijn dat het advies gegeven wordt om een bepaalde cursus te volgen of boekwerk te raadplegen. Een online consult bij E-Consulenza is volledig anoniem en kost slechts €29,95.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *