Comfort in je winter outfit!

Het is weer winter, wat betekent dat we weer volop bezig zijn met het aanschaffen van kleding uit de nieuwste wintercollecties. Zo zijn de winterjassen inmiddels aangeschaft, maar komen er altijd nog weer nieuwe truien en andere kledingstukken op ons bed die we graag aanschaffen. In de wintercollecties is vooral te zien dat er op comfort is gefocust en de kledingstukken in iedere outfit te combineren zijn. Zo kun je een nette trui combineren met een stoere spijkerbroek voor een casual en stoere outfit, maar zou je dezelfde trui ook combineren met een pantalon voor een zakelijke outfit. Er is weer erg veel mogelijk met de nieuwste wintercollecties, waar we je graag meer over willen vertellen!

De nieuwste modetrends 

Ook deze winter zijn er weer nieuwe trends te vinden in de mannenmode voor 2021. De modetrend die vooral erg veel terugkomt, zijn oranje tinten en petrol die zeker niet mogen ontbreken in je kledingkast. Stijlvol retro staan dit najaar weer centraal, aangezien de coltruien en tweed jasjes weer in de mode komen. 

Ook zijn de kleuren bruin, groen, oranje of petrol weer erg populair in de nieuwste kledingstukken. Pullovers, heren truien en andere soorten truien zien we erg veel terug in winterse kleuren, wat de nieuwe trend van 2021 gaat worden!

Heren truien voor iedere outfit

Waar vroeger voor iedere soort outfit unieke truien werden geproduceerd, zijn er nu juist truien te verkrijgen die in iedere outfit te dragen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld nette hoodies te verkrijgen, die zowel te dragen zijn in een stoere outfit, als naar het werk. Ook pullovers zijn tegenwoordig in meerdere soorten outfits te dragen, waardoor er eindeloos te combineren valt. De truien bieden comfort, zijn zakelijk of stoer en maken iedere outfit helemaal af!

Kies voor een bodywarmer!

Nu je een keuze hebt gemaakt tussen verschillende kledingstukken en eindeloos kunt combineren met je outfits in de winter, dien je nog te kijken naar een geschikte jas. Echter is het niet altijd nodig om over een warme winter outfit ook nog eens een dikke winterjas te dragen. Op sommige dagen is het nog best lekker weer, waardoor het onnodig en ook niet zeer comfortabel is wanneer je nog een dikke winterjas draagt. Helemaal wanneer de zon schijnt, kies je liever voor een andere optie.

Wanneer je liever geen jas aan trekt tijdens een warme dag maar wel graag warm gekleed wilt zijn, kun je kiezen voor een heren bodywarmer. Een bodywarmer houdt je warm, terwijl je armen een vrije bewegingsruimte hebben. Tijdens het werken in de tuin, maar ook tijdens het fietsen of andere bezigheid buitenshuis, biedt de heren bodywarmer de juiste oplossing voor dagen wanneer het te warm is voor een dikke winterjas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *