Bijzondere geschenken voor je beste vriend(in)

Zijn jij en je vriendin al jaren vriendinnen en vertellen jullie elkaar álles? Dan kun je gerust zeggen dat jullie beste vriendinnen zijn! Is jouw beste vriendin jarig en ben je op zoek naar een origineel en bijzonder cadeau? Of wil je haar gewoon even in het zonnetje zetten om haar te bedanken voor alle steun en gezelligheid? Dan is het leuk om haar iets bijzonders te geven, of op een andere manier je waardering te uiten. Ben je benieuwd naar een originele en bijzondere manier om dit te doen? Lees onze tips in deze blog en doe inspiratie op!

Een DIY- cadeau

Wat is een DIY-cadeau? Hiermee bedoelen we: een do-it-yourself cadeau. Dit is een Engelse term voor een cadeau wat je dus zelf in elkaar flanst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cadeau wat geknutseld is. Wat zijn leuke doe-het-zelf cadeaus voor een vriendin? Eigenlijk alles wat je zelf maakt en waar je moeite in stopt is sowieso al een heel mooi gebaar. Wij raden aan  om bijvoorbeeld een geschenkdoos te vullen met herinneringen van jullie vriendschap. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jullie favoriete snack, foto’s van jullie samen, kaartjes van festivals waar jullie samen heen zijn geweest of een andere soort symbool van een herinnering van jullie samen. Ook is het een leuk idee om kleine briefjes erin te doen waar je de leukste herinneringen opschrijft. Dit cadeau geeft jullie gegarandeerd een lach-kick, want het haalt de leukste herinneringen en momenten naar boven. Met dit cadeau laat je op een prachtige manier zien hoeveel zij, en jullie vriendschap voor elkaar betekent!

Plan een activiteit voor jullie samen in

Wat is er nou leuker dan een gezamenlijke activiteit? Hiermee hebben jullie veel tijd voor elkaar en maken jullie nieuwe herinneringen. Je kunt bijvoorbeeld een weekendje weg samen naar een nieuwe stad, om daar goed bij te kletsen. In een andere stad kunnen jullie leuke dingen doen zoals uiteten gaan, drankjes drinken, shoppen, uitgaan en nog meer van jullie meest favoriete activiteiten. Of plan een dagje wellness in, en ga verschillende wellnessactiviteiten doen samen. Bijvoorbeeld eerst een gezamenlijke manicure en pedicure, om vervolgens allebei naar de kapper te gaan. Heb je het geld niet om dit allemaal buiten de deur te laten doen, organiseer dan een wellness-avond thuis! Sla lekkere maskertjes in en koop gekke kleuren nagellak, en ga los op elkaar.

We hopen je hiermee geïnspireerd te hebben om je beste vriendin eens goed in het zonnetje te zetten!