Stichting SCHERP

  • Bestuur stichting SCHERP bij de notaris

  • YES, het is officieel! Wij zijn een stichting! Op 18 december 2017 heeft ons bestuur getekend bij de notaris en gaan we nu samen een mooie toekomst tegemoet.

    Nog een andere spannende mededeling: we hebben ook besloten om met onze stichting verder te gaan onder een andere naam: SCHERP. De reden dat we voor een verandering van onze naam hebben gekozen is omdat we graag een nieuwe weg in willen slaan, en omdat we van mening zijn dat ‘To my loved ones’ teveel verbonden is aan onze eerste documentaire. Daarnaast hangt aan die naam natuurlijk een hoop emotionele waarde. Voor ons is deze verandering heel spannend, maar we voelen dat dit het juiste is om te doen.

    Met SCHERP willen wij door middel van documentaires, campagnes en evenementen het (mentaal) welzijn van jongeren verbeteren en zorgen voor bewustwording van maatschappelijke thema’s onder deze doelgroep. We zijn allemaal heel enthousiast over de nieuwe weg die we willen inslaan en zitten vol leuke ideeën waar we de komende tijd mee aan de slag zullen gaan.