Crew

 • Sanne Kooiman

  “Ik vind het leven een stuk mooier als ik weet dat andere mensen ook gelukkig zijn.”
 • Sanne Kooiman

  Sanne is de initiatiefnemer van To my loved ones. Zij was vier jaar lang de vriendin van Dennis, en is de rode draad in onze eerste documentaire. Sanne is onder andere betrokken bij de productie, het script, camera, interviewen, montage en vormgeving. Verder is Sanne onze held met dingen regelen en plannen :). Tot slot staat Sanne ook regelmatig de media te woord en is zij betrokken bij (het organiseren van) congressen en bijeenkomsten.

 • Tom Kooiman

  Tom was de zwager van Dennis en is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij “To my loved ones”. Tom speelt een grote rol in de inhoudelijke voorbereidingen van alle projecten van “To my loved ones”. Als Sanne & Alain teveel gaan discussiëren is hij degene die de orde bij elkaar houdt en alles goed kan samenvatten (we kunnen niet zonder Tom). Ook is hij onder andere cameraman, scriptschrijver en adviseur in de montage.

 • Tom Kooiman

  “Voor anderen ben je gelukkig totdat jij vertelt dat je dat niet bent.”
 • Alain Paulussen

  “Mensen kunnen pas echt helpen als zij er iets van af weten.”
 • Alain Paulussen

  Alain was de beste vriend van Dennis. Hij is betrokken bij “To my loved ones” voornamelijk om het verlies van zijn beste vriend te verwerken en omdat hij het belangrijk vindt om andere jongeren te kunnen helpen. Hij gebruikt zijn creativiteit om maatschappelijke thema’s onder de aandacht te brengen. Veel mooie shots in onze documentaires hebben we aan Alain te danken, want hij is de beste cameraman die we hebben!

 • Dennis

  Dennis was een sociale & intelligente twintigjarige student eerste jaar Game and Design aan de Hogeschool Leeuwarden. Daarvoor behaalde hij medio 2014 zijn diploma aan het ROC Almere. Hij had een uitgebreide vrienden- en kennissenkring. Spontaniteit en een gezonde dosis humor kenmerken zijn karakter.
 Op 30 januari 2015 pleegde hij zelfmoord.
 In zijn afscheidsbrief schreef Dennis dat hij het gevoel had de wereld niet te kunnen veranderen. Dat was voor het hele “To my loved ones”-platform dé grote drijfveer om dat voor hem alsnòg voor elkaar te krijgen: een verandering maken in deze wereld.

 • Dennis

  “Remember me for who I was in all the happy, fond memories you hold dear and close. Please don't dwell on the part where I said goodbye.”